Εκπαίδευση Εποπτών Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης – EKYZ

Εκπαίδευση Εποπτών Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης

COVID-19 & Πρώτες Βοήθειες
10/05/2020
Εκπαίδευση Στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης
19/10/2020

Εκπαίδευση Εποπτών Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 9/10/2020 η εκπαίδευση εποπτών καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ ), στην χρήση Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης και στην αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα με παρουσίαση και εκπαίδευση στη συσκευή LifeVac.

Η εκπαίδευση έγινε από τους εθελοντές:
κ. Νικολαΐδη Χρήστο ( Christos Nikolaides ): Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών Πρώτων Βοηθειών Εθελοντή Διασώστη και την κα. Μαρία Γεωργίου : Ιδιοκτήτρια της εταιρείας Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ), Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών, Εθελόντρια Διασώστη.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρέδωσαν δύο φορητούς Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας σε δύο εποπτείες καθαριότητας, εκ των οποίων η πρώτη βρίσκεται στην περιοχή της νέας Παραλίας και η δεύτερη -η οποία μάλιστα λειτουργεί σε 24ωρη βάση- στην περιοχή του Κέντρου.

Στο Δημαρχείο, στο Σ.Μ.Α και στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης υπάρχουν ήδη εγκατεστημένοι τελευταίας τεχνολογίας Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές. Εντός των επόμενων ημερών διατίθενται στην Πολιτική Προστασία και στην Δημοτική Αστυνομία απινιδωτές με εκπαίδευση του προσωπικού..Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Κάνε Share αν σου αρέσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.