Εκπαίδευση Στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης – EKYZ

Εκπαίδευση Στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Εκπαίδευση Εποπτών Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης
09/10/2020
Κάτι Νέο Ετοιμάζεται!
16/12/2020

Εκπαίδευση Στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 19/10/2020 η εκπαίδευση των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ ), στην χρήση Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης και στην αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα με παρουσίαση και εκπαίδευση στη συσκευή LifeVac.

Η εκπαίδευση έγινε από τους εθελοντές:
κ. Νικολαΐδη Χρήστο ( Christos Nikolaides ): Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών Πρώτων Βοηθειών Εθελοντή Διασώστη και την κα. Μαρία Γεωργίου : Ιδιοκτήτρια της εταιρείας Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ), Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών, Εθελόντρια Διασώστη.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρέδωσαν ένα φορητό Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο Δημαρχείο, στο Σ.Μ.Α, σε δύο εποπτείες καθαριότητας, εκ των οποίων η πρώτη βρίσκεται στην περιοχή της νέας Παραλίας και η δεύτερη -η οποία μάλιστα λειτουργεί σε 24ωρη βάση- στην περιοχή του Κέντρου και στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης υπάρχουν ήδη εγκατεστημένοι τελευταίας τεχνολογίας Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές..

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Κάνε Share αν σου αρέσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.