Αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές απέκτησε η Πυροσβεστική Ξάνθης. – EKYZ

Αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές απέκτησε η Πυροσβεστική Ξάνθης.

Πακέτο προσφοράς για επιχειρήσεις!
12/10/2021
Η Lidl Ελλάς εξοπλίζει το εστιατόριο της με LifeVac!
14/06/2022

Αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές απέκτησε η Πυροσβεστική Ξάνθης.

Με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές ενισχύθηκαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης όσο και ΠΥ της Βιομηχανικής Περιοχής.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο ιατρικό εργαλείο που μπορεί να σώσει ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή, με ηλεκτροσόκ, εφόσον γίνει άμεσα.

Στη χρήση του έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός πυροσβεστών, από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) Θεσσαλονίκης.

Το εργαλείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τους πυροσβέστες και για τους πάσχοντες κατοίκους της Ξάνθης που διαμένουν ή θα βρεθούν περιστασιακά πέριξ των εγκαταστάσεων των εν λόγω υπηρεσιών, ήτοι στην περιοχή της Λαϊκής Αγοράς ή οι εργαζόμενοι στη ΒΙ.ΠΕ.

Όπως αναφέρει η Π.Υ. Ξάνθης σε σχετική ανακοίνωση, «έτσι, σε συνέχεια με τους ήδη υπάρχοντες απινιδωτές που τοποθετήθηκαν προγενέστερα σε διάφορους δημόσιους χώρους ή φορείς της πόλης (δημόσια κτίρια, ομάδες, γήπεδα) πυκνώνει το δίκτυο ύπαρξής τους, η οποία είναι αναγκαία ιδίως σε πολυσύχναστους χώρους ή σε Υπηρεσίες που λειτουργούν όλο το 24ωρο».

Οι απινιδωτές αποκτήθηκαν με πρωτοβουλία της Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης και με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Sunlight.

«Ευχαριστούμε θερμά τη δωρήτρια εταιρία που χρηματοδότησε το παραπάνω αίτημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της τόσο προς την Υπηρεσία μας όσο και την τοπική κοινωνία, οι οποίες δυνητικά θα ωφεληθούν από την χρήση αυτών των ιατρικών συσκευών» καταλήγει στην ίδια ανακοίνωση η Π.Υ. Ξάνθης.
Κάνε Share αν σου αρέσει!

Θα τοποθετηθούν στο κτίριο στο μέρος όπου πραγματοποιείται λαϊκή αγορά αλλά και στη βιομηχανική περιοχή – Με την ευγενική χορηγία της Sunlight.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.