Προγράμματα Εκπαίδευσης για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις

Καλωσορίσατε στην εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, Διαχείρισης Κρίσεων, Διάσωσης και Υγιεινής & Ασφάλειας για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις, που σας προσφέρει το ΕΚΥΖ σε συνεργασία με τον φορέα EMD Ltd & Health + Rescue Academy!

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και εξοπλίστε την επιχείρηση και το προσωπικό σας με γνώσεις εύκολα και οικονομικά. Όλα τα προγράμματα μας παρέχονται από πιστοποιημένους, έμπειρους και εν ενεργεία διασώστες και εκπαιδευτές!

Πρώτες Βοήθειες


Η καθημερινή ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους, που απειλούν την ασφάλεια μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή η ύπαρξη ενός ατόμου γύρω μας με γνώσεις στις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού.


Διαχείριση Κρίσεων


Σε εποχές που οι καταστροφές διαδέχονται ή μία την άλλη, οι γνώσεις και οι διαδικασίες που θα αναπτύξει ο καθένας μας, θα βοηθήσουν είτε την κοινωνία γενικά ή την εταιρεία στην οποία εργάζονται ή και το ίδιο τους το σπίτι.


Διάσωση


Η γνώση τεχνικών διάσωσης, μπορεί να φανεί χρήσιμη είτε για να βοηθήσουμε έναν φίλο μας, ή έναν συνάδελφο μας ή ακόμη και τον ίδιο μας τον εαυτό.


Υγιεινή & Ασφάλεια


Η εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες μίας επιχείρησης.