Το Ε.Κ.Υ.Ζ σας παρέχει μια μοναδική Επιχειρηματική Ευκαιρία!

Επιχειρηματική Ευκαιρία
Συνεργάτης της EMD HaRA & του ΕΚΥΖ

Είστε ένα φιλόδοξο άτομο, το οποίο στοχεύει σταθερά στην ανάπτυξη, ποιότητα και στην μοναδικότητα; Εάν ναι, τότε έχετε τα πάντα για να γίνετε ένας επιτυχημένος Συνεργάτης της EMD HaRA & του ΕΚΥΖ, στην περιοχή σας.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) σε συνεργασία με την Health+Rescue Academy (HaRA), σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κεφάλαιο και με τη διαρκή υποστήριξή τους, πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών. Εξασφαλίστε το μέλλον σας! Γίνετε Συνεργάτης της EMD HaRA και του ΕΚΥΖ.

EMD Health + Rescue Academy (HaRA)
www.healthandrescue.com

Η HaRA βοηθά τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες

τους, κάνοντας μια σταδιοδρομία στον τομέα των πρώτων βοηθειών και των υπηρεσιών διάσωσης, παρέχοντάς τους ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα αναγνωρίζει Κέντρα Εκπαίδευσης και πιστοποιεί και εξουσιοδοτεί Εκπαιδευτές, για την παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών στην κοινότητα και τους χώρους εργασίας, από το 2005.

Η HaRA είναι Ευρωπαϊκός φορέας πιστοποίησης. Αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο κέντρο από τον Αμερικάνικο φορέα HSI (Health & Safety Institute)

 

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ)

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής - Ε.Κ.Υ.Ζ., με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα από το 2003, όσον αφορά την παροχή:
- Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
- Υπηρεσιών Ελέγχου & Αξιολόγησης Υφιστάμενων δομών
- Εξοπλισμού και Εκπαίδευσης.

στους τομείς:
- Των Πρώτων Βοηθειών
- Της Ασφάλειας & Διάσωσης
- Της Πυρόσβεσης & Πυροπροστασίας
- Της Διαχείρισης περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης,
- Της προμήθειας Ιατρικών Μηχανημάτων αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων και όχι μόνο


ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πρώτο μέλημα όλων των εταιρειών, των συλλόγων αλλά και των κρατικών φορέων πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια. Ο καθένας μας είναι εκτεθειμένος σε πλήθος κινδύνων, που απειλούν την υγεία του, την σωματική του ακεραιότητα ή ακόμα και την ίδια του την ζωή. Η φροντίδα για το αναπάντεχο απλώνεται σε ποικίλους τομείς, όπως:

• Κτηριακή ασφάλεια και προδιαγραφές κινδύνου και καταστροφών
• Μέλημα για την εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας στις Πρώτες Βοήθειες, Πυρασφάλεια, Εκκένωση
• Εξειδικευμένη ασφάλεια (Σηματοδότηση επικίνδυνων χώρων, Υπηρεσίες Διάσωσης κ.α.)

Σύμφωνα την υπ’ αριθμό 3850/2.6.2010 νόμο «Περί Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων», η παρουσία εκπαιδευμένων ατόμων στην παροχή Πρώτων βοηθειών, στη Πυρασφάλεια και στην Εκκένωση στον χώρο εργασίας καθίσταται απαραίτητη και πρωταρχική ενέργεια. Κατεβάστε τη νομοθεσία από εδώ: Νομοθεσία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Οι συνεργάτες θα εκπαιδευτούν και θα πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές HaRA First Aid Instructors και θα μπορούν να διδάξουν και να πιστοποιήσουν στα παρακάτω προγράμματα (δείτε στους συνδέσμους την θεματολογία):

CPR – AED
EMERGENCY FIRST AID AT WORK
FIRST AID AT WORK
OXYGEN PROVIDER
EMERGENCY PAEDIATRIC FIRST AID

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

▣ Όλος ο απαραίτητος εκπαιδευτικός εξοπλισμός. Προπλάσματα, Εκπαιδευτικοί Απινιδωτές, Εκπαιδευτικά υλικά Πρώτων Βοηθειών
▣ Όλη την υποστήριξη Marketing και Πωλήσεων
▣ Πληρωμένα Πακέτα διαφημίσεων στα ΜΚΔ
▣ Διαφημιστικά Banner
▣ Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή «Certificate of Completion» του φορέα EMD Health+ Rescue Academy
▣ Απεριόριστη πρόσβαση 24/7 στην πλατφόρμα ασύγχρονης θεωρητικής κατάρτισης της EMD Health+ Rescue Academy
▣ Δυνατότητα προώθησης όλων των προϊόντων του ΕΚΥΖ πέρα των εκπαιδεύσεων
▣ Ενδυμασία για παρουσία στις εκπαιδεύσεις
▣ Έντυπο Οδηγό Εκπαιδευτή
▣ Ψηφιακό Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών Ολοκληρωμένες Πρώτες Βοήθειες
▣ Ψηφιακό Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών Επείγουσες Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
▣ Ηλεκτρονικά έγγραφα απαραίτητα για την υλοποίηση προγραμμάτων
▣ Τσάντα Υπολογιστή και εγγράφων

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Σχετικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο Συνεργάτης χρειάζεται να έχει μόνο το προσωπικό του Laptop. Όλα τα υπόλοιπα τα παρέχει το ΕΚΥΖ.

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Δεν απαιτείται συγκεκριμένη εμπειρία. Όλοι οι Συνεργάτες εκπαιδεύονται από την HaRA & το ΕΚΥΖ και για το λειτουργικό, αλλά και για το εκπαιδευτικό κομμάτι της επιχείρησής τους.
Όλοι οι Συνεργάτες είναι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κάτω από την ομπρέλα του ΕΚΥΖ. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, μπορούν να ανεξαρτοποιηθούν εντελώς, φεύγοντας από την ομπρέλα του ΕΚΥΖ και ακολουθώντας τη δική τους πορεία, σαν κέντρο εκπαίδευσης της EMD Health+ Rescue Academy

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι βασικές μας αξίες είναι οι αρχές που μας καθοδηγούν καθημερινά, επιτρέποντας στους πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι για την επιλογή τους. Η εκπαίδευση είναι ένας τομέας, ο οποίος προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες βάση νομοθεσίας, να έχουν ομάδες Πρώτων Βοηθειών στους χώρους εργασίας τους. Στα πλαίσια αυτά θα δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτούς που έχουν φιλοδοξίες και στοχεύουν στην ανάπτυξη να στήσουν τη δική τους επιχείρηση στα πρότυπα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Υποστήριξης Ζωής.


ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Please prove you are human by selecting the flag.