IF YOU THINK THAT HEALTH & SAFETY TRAINING IS EXPENSIVE, TRY AN ACCIDENT...

ΤΡΕΧΟΝΤΑ

GOLD
MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2023

Υγεία & Ασφάλεια Εργαζομένων. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τη Βιομηχανία σε θέματα Πρώτων Βοηθειων, Πυρασφάλειας, Διάσωσης και Ειδικού Εξοπλισμού

Καλώς ήρθατε στην Οικογένεια LifeVac
GIVING PEACE OF MIND WHILST SAVING LIVES

Η μονάδα LifeVac είναι μια σωτήρια συσκευή, η οποία αναπτύχθηκε για την ανάνηψη ενός θύματος πνιγμονής όταν η Προηγμένη Καρδιακή Υποστήριξη της Ζωής (ACLS) έχει ακολουθηθεί χωρίς επιτυχία. Επί του παρόντος δεν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή για χρήση για να αναβιώσει ένα θύμα πνιγμονής όταν όλα τα τυπικά πρωτόκολλα έχουν αποτύχει. Η συσκευή LifeVac είναι απλή στη χρήση, διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, και μπορεί να είναι η έσχατη λύση για να σωθεί η ζωή ενός θύματος πνιγμονής, όταν όλες οι άλλες ενέργειες έχουν αποτύχει.

Child and Babysitting Safety (CABS)

Αποκτήστε τώρα γνώσεις για Child and Babysitting Safety , εύκολα και γρήγορα από την άνεση του χώρου σας!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Online Εκπαίδευση του ΕΚΥΖ, σε συνεργασία με τον φορέα EMD Health+Rescue Academy! Το πρόγραμμα Child and Babysitting Safety (CABS) παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει μία babysitter για ασφαλή και επιτυχημένη φύλαξη βρεφών και παιδιών. Από το ξεκίνημά της, τη συνεργασία με γονείς και παιδιά, μέχρι και βασικές συμβουλές για την ασφάλεια, τη φροντίδα και τις πρώτες βοήθειες.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά κυρίως τη φύλαξη βρεφών ηλικίας από δύο μηνών έως 2,5 ετών και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων -κυρίως- γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και γενικά της οικογένειας οριζόντια, για τη φύλαξη του παιδιού ή των παιδιών τους, είτε εντός της οικογενειακής εστίας είτε στο σπίτι μιας/ενός παιδαγωγού-φροντιστή.

Webinar: Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Ενήλικες II

Αποκτήστε τώρα γνώσεις για Webinar: Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Ενήλικες II, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του χώρου σας!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Online Εκπαίδευση του ΕΚΥΖ, σε συνεργασία με τον φορέα EMD Health+Rescue Academy!

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση των Βασικών Πρώτων Βοηθειών με επιπλέον θεματικές ενότητες, που πρέπει ο καθένας να γνωρίζει μέσα στους χώρους εργασίας, για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων και απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Είναι διάρκειας 12 ωρών εφόσον πραγματοποιηθεί στην τάξη, και η πιστοποίηση του έχει 2ετή ισχύ. Κατάλληλο για χώρους με σχετικά υψηλή επικινδυνότητα σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Πρώτες Βοήθειες σε Αθλητικούς Χώρους

Διατίθεται σε: Δια Ζώσης Eκπαίδευση και Blended Option (Θεωρία Online Πρακτική άσκηση δια ζώσης).

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών που πρέπει ο κάθε γιατρός, προπονητής, γυμναστής ή φυσικοθεραπευτής να γνωρίζει μέσα στους αθλητικούς χώρους, για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων και απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Κατάλληλο για όλους τους αθλητικούς χώρους!

Στο τέλος του προγράμματος, θα έχετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όταν η εξειδικευμένη βοήθεια είναι μακριά από εσάς.

Online Σεμινάριο: Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά & Βρέφη

Είστε γονέας, δάσκαλος, νηπιαγωγός ή έρχεστε καθημερινά σε επαφή με παιδιά? Ενδιαφέρεστε για εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για παιδιά και βρέφη εύκολα & γρήγορα? Αποκτήστε τώρα γνώσεις Πρώτων Βοηθειών για παιδιά και βρέφη εύκολα και γρήγορα από την άνεση του χώρου σας!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Ασύγχρονη Online Εκπαίδευση του ΕΚΥΖ, που αποτελεί αυτή τη στιγμή Παγκόσμια Καινοτομία στο τρόπο εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, σε συνεργασία με τον φορέα EMD Health+Rescue Academy!

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών, που πρέπει ο καθένας ο οποίος συναναστρέφεται με παιδιά ή βρέφη να γνωρίζει, για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων και απειλητικών για τη ζωή τους καταστάσεων. *Περιέχει έκτακτες οδηγίες για την εφαρμογή ΚΑΡΠΑ & Χρήση ΑΕΑ υπό συνθήκες COVID-19

Online Σεμινάριο: Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες Για Ενήλικες.

Η επαγγελματική σας αποκατάσταση απαιτεί γνώσεις ΚΑΡΠΑ, Απινιδωτή και Πρώτων Βοηθειών? Αποκτήστε τώρα γνώσεις Kαρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και Πρώτων Βοηθειών, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του χώρου σας!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Ασύγχρονη Online Εκπαίδευση του ΕΚΥΖ, που αποτελεί αυτή τη στιγμή Παγκόσμια Καινοτομία στο τρόπο εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, σε συνεργασία με τον φορέα EMD Health+Rescue Academy!

Το μάθημα στοχεύει στην εκμάθηση των Βασικών Πρώτων Βοηθειών, που πρέπει ο καθένας να γνωρίζει, για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων και απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να διατηρήσουμε στη ζωή το συνάνθρωπο, τον συνάδελφο, το συγγενή ή τον φίλο μας όπου και όταν χρειαστεί, μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.

Kαρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Σε κάθε οικογένεια, εργασιακό ή φιλικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα εκπαιδευμένο άτομο που να γνωρίζει πρώτες βοήθειες καθώς ηλικιωμένοι, ενήλικες αλλά και παιδιά δυστυχώς μπορούν εύκολα να βρεθούν σε επείγουσες ή απειλητικές για τη ζωή τους καταστάσεις.

Η παρουσία λοιπόν ενός εκπαιδευμένου ατόμου στις πρώτες βοήθειες, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης κάποιου συνανθρώπου μας, όταν αυτός κινδυνεύει.

Το πρόγραμμα εστιάζει στην εκμάθηση της σωστής και ποιοτικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Σύμφωνα με τις στατιστικές στις Πρώτες Βοήθειες, η σωστή και ποιοτική ΚΑΡΠΑ σε συνδυασμό με τη χρήση του Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης ενός ατόμου που έχει υποστεί Καρδιακή Ανακοπή.

Ολοκληρωμένες Πρώτες Βοήθειες για Ενήλικες.

Θέλετε να εργαστείτε ή εργάζεστε σε χώρους εργασίας με υψηλές απαιτήσεις στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών? Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μάθημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες που προκύπτουν από ατυχήματα και ασθένειες εντός και εκτός χώρων εργασίας. Περιλαμβάνει όλες τις δεξιότητες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει σωστά και με ασφάλεια τα έκτακτα περιστατικά υγείας.

Κατάλληλο για όποιον θέλει να αποκτήσει γνώσεις πέραν τον βασικών πρώτων βοηθειών αλλά και για χώρους εργασίας με υψηλή επικινδυνότητα σε σοβαρούς τραυματισμούς. Μπορεί να συνδυαστεί και με το μάθημα Χρήση Οξυγόνου Έκτακτης Ανάγκης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy και το Health And Safety Institute (HSI)

Χρήση Οξυγόνου Έκτακτης Ανάγκης.

Η χρήση Οξυγόνου έκτακτης ανάγκης σε άτομα που το έχουν ανάγκη είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρη από ποτέ, λόγω της Πανδημίας COVID-19. Η σωστή επιλογή συστημάτων παροχής οξυγόνου και η χρήση του Παλμικού Οξυμέτρου, θα αυξήσουν τις πιθανότητες για πιο γρήγορη ανάρρωση.

Σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης συχνά προκαλούν μείωση του οξυγόνου στο σώμα αυξάνοντας τον κίνδυνο το άτομο να πέσει σε ΣΟΚ.

Το μάθημα επικεντρώνεται στη σωστή χορήγηση οξυγόνου έκτακτης ανάγκης σε αναπνέοντα και μη αναπνέοντα άτομα. Στην σωστή επιλογή και χρήση συστημάτων παροχής οξυγόνου έκτακτης ανάγκης και την χρήση του Παλμικού Οξυμέτρου.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy και το Health And Safety Institute (HSI)

Απομακρυσμένη Πιστοποίηση Δεξιοτήτων

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας φιλοσοφία στην Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών. Από τη χρονοβόρα εκπαίδευση στην τάξη, στη μικτή ή στην πλήρως απομακρυσμένη μέσω υπολογιστή, tablet ή τηλεφώνου. Σας καλωσορίζουμε στην Απομακρυσμένη Πιστοποίηση Δεξιοτήτων.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης Health+Rescue Αcademy και το Health And Safety Institute (HSI)

COURSES ONLINE

Καλωσορίσατε στην νέα εξ αποστάσεως καινοτόμα εκπαίδευση e-learning Πρώτων Βοηθειών για Ιδιώτες και Εταιρείες!
Η Απομακρυσμένη Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, παρέχει ασύγχρονη εκπαίδευση με χρήση βίντεο, μέσω της πλατφόρμας coursesonline.pro σε συνεργασία με την EMD Health+Rescue Academy και πρόσβαση 24/7.
Αποκτήστε γνώσεις πρώτων βοηθειών και διασφαλίστε άμεσα την επιχείρηση σας με ευέλικτο και οικονομικό τρόπο!ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Προσαρμόστε την Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στο χρόνο και το χώρο σας! Όλα τα Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΥΖ πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους, έμπειρους και εν ενεργεία διασώστες/ εκπαιδευτές.

Πλεονεκτήματα online εκπαίδευσης:
✔ Μέγιστη ασφάλεια των συμμετεχόντων
✔ Ευέλικτος προγραμματισμός
✔ Χαμηλό κόστος από την άνεση του χώρου σας
✔ Εκπληκτικά βίντεο
✔ Πιστοποιημένα μαθήματα
✔ Μείωση του χρόνου εκπαίδευσης
✔ 24/7 πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων
✔ Προσομοίωση σεναρίων που θέτουν τις δεξιότητες σε πραγματικό πλαίσιο

ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ε.Κ.Υ.Ζ!

Εδώ θα βρείτε:
✔ Προϊόντα Πρώτων Βοηθειών,
✔ Ιατρικά Μηχανήματα,
✔ Φαρμακεία,
✔ Προϊόντα Διάσωσης,
✔ Αναπνευστικές Συσκευές κ.ά.

Επιλέξτε τον κατάλληλο εξοπλισμό και θωρακίστε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο εύκολα και γρήγορα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!


ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΝΙΓΜΟΝΗΣ LifeVac

ΤΙΜΗ 79.99

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
“Σταθμός Ζωής”                       

ΤΙΜΗ €2,175

Public Access LifeSpot System                                           

ΤΙΜΗ € 144.00

Mobile LifeSpots System                                                                             

ΤΙΜΗ € 753.00

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ