The Team

Ίσως, η Καλύτερη Ομάδα Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Health and Safety at WorkPlaces, στην Ευρώπη!

Μαρία Γεωργίου

CEO ΕΚΥΖ LIFE SUPPORT

CEO της εταιρείας EKYZ LIFE SUPPORT ΕΚΥΖ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής) από το 2016. Είναι απόφοιτος του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ της ειδικότητας Νοσηλευτικής Χειρουργείου και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2006 με αρ.Πρωτ. 24/Γ2/17314. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών της Health+Rescue Academy. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του HSI στα προγράμματα: AFA, BLS, Basic First Aid, CPR/AED, Wilderness First Aid, Blood borne Pathogens, Emergency Oxygen Administration, Child and Babysitting Safety and Pediatrics, Pet First Aid, με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των Πρώτων Βοηθειών, έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 20.000 άτομα.

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Πρόεδρος ΕΚΥΖ LIFE SUPPORT

Προπτυχιακός ΔΙΠΑΕ τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Health+Rescue Academy. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του HSI στα προγράμματα: BLS, Basic First Aid, CPR/AED, Wilderness First Aid, Blood borne Pathogens, Emergency Oxygen Administration, Child and Babysitting Safety and Pediatrics.

Εύη Βαϊράμη

Consulting Director & Sales Manager

Επιμελήτρια Κοινωνικής Πρόνοιας , Πιστοποιημένη παροχέας Πρώτων Βοηθειών, CPR-AED, Emergency First Aid, Advanced First Aid. RESCUE VOLUNTEER, HEALTH VOLUNTEER. Συμμετοχή σε Έρευνες αγνοουμένων ατόμων, Διασωστικές και Υγειονομικές καλύψεις εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων. Εκπαίδευση στους τομείς: Παροχή Πρώτων Βοηθειών, Έρευνα και Διάσωση σε ανοιχτές περιοχές, Έρευνα και Διάσωση σε μαζικές καταστροφές. Πολυετής εμπειρία στις συνεργασίες εταιρικών πελατών. Πολυετής εμπειρία ως υπεύθυνη επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών. Εξειδίκευση σε θέματα ασφάλειας σε χώρους εργασίας στα πεδία: ανάλυσης αναγκών επιχείρησης, υποστήριξης sales & after sales, customized training plan.

Αθανάσιος Μπαλάφας

Fire and Safety Advisor

Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρώην Προϊστάμενος του κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων. Πρώην Διοικητής στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Φυσικών & Ανθρωπογενών Καταστροφών. Είναι πιστοποιημένος Δύτης Έρευνας και Διάσωσης, πιστοποιημένος στην τεχνική διάσωση, μέλος της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της ΕΜΑΚ, πιστοποιημένος Διασώστης με την χρήση βαρούλκου διάσωσης με την χρήση ελικοπτέρου καθώς και εκπαιδευτής εκπαιδευτών για την Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας. Επίσης, είναι εκπαιδευμένος Πραγματογνώμονας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, κάτοχος Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ και κάτοχος πιστοποίησης PHTLS. Παράλληλα, είναι τακτικός καθηγητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία, εκπαιδευτής σε Επιμορφωτικά Προγράμματα του ΕΚΔΔΑ, εκπαιδευτής σε προγράμματα εκπαίδευσης Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, εκπαιδευτής Health+Rescue Academy. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της έρευνας και διάσωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόσο ως Διασώστης όσο και ως εκπαιδευτής σε γενικά και ειδικά αντικείμενα που αφορούν τη διάσωση, την πυρόσβεση και την εκκένωση κτηρίων. Έχει γράψει το βιβλίο: «Οργάνωση Διάσωσης σε Τροχαία Ατυχήματα» και το εγχειρίδιο: «Βασικές Οδηγίες για την Σχεδίαση Εκκένωσης Κτηρίων».

Κωνσταντίνος Λιάπης

Experience Chemical Engineer

Ο Κωνσταντίνος Λιάπης είναι έμπειρος Chemical Engineer με extensive background in Quality, Health, Safety and Environment issues. Δεξιότητες επικοινωνίας σε υψηλό επίπεδο, οργανωτικότητα και κίνητρο για τον επιτευχθέν στόχο. Εσωτερικοί έλεγχοι, ανάλυση HAZOP & LOPA (layer of protection analysis), αξιολογήσεις κινδύνου, εκπαίδευση ΥΓΕΙΑΣ και Ασφάλειας, οδηγίες εργασίας, προγράμματα εργασιακής ασφάλειας, περιβαλλοντικά ζητήματα και αξιολόγηση. Δεξιότητες στην εκπαίδευση, διαχείριση έργων και διαχείριση διαδικασιών. Member of ISWA - International Solid Waste Association Member of WMW - Waste Management Word

Φίλιππος Κουνιάκης

MD, Phd Ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής

Ο Φίλιππος Κουνιάκης, MD, Phd Ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας "EGO IDEAL" στη Θεσσαλονίκη από το 2003. Είναι εκπαιδευτής ομαδικής ψυχοθεραπείας εδώ και αρκετά χρόνια και πιστοποιημένος εκπαιδευτής για το L.E.A.P Institute. Είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας σε πολλές επιστημονικές εργασίες, δημοσιευμένες σε γνωστά ψυχιατρικά περιοδικά. Στόχος του Φίλιππου είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν υψηλότερα επίπεδα αυτογνωσίας και να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Κατερίνα Χατζηκαλλία Κουνιάκη

MSc Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος & Ψυχοθεραπεύτρια

Η Κατερίνα Χατζηκαλλία Κουνιάκη είναι MSc Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος & Ψυχοθεραπεύτρια, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική με ενήλικες, παιδιά και οικογένειες. Έχει ολοκληρώσει το πρώτο MSc στο AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) και το δεύτερο MSc στη Νευροψυχολογία και έχει λάβει επίσης το δίπλωμα της στη Διαπραγμάτευση. Εργάζεται ιδιωτικά και ειδικεύεται στην προσωπική ανάπτυξη, την ομαδική θεραπεία και την αξιολόγηση της προσωπικότητας. Είναι επίσης συγγραφέας 2 βιβλίων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και την παιδική ηλικία.

Κωνσταντίνος Κοτσώρης

Fire Safety and Hazmat Advisor

Είναι επαγγελματίας πυροσβέστης και Υπηρετεί στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατατάχθηκε στο Π.Σ το 2006 και το 2009 αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Είναι Διασώστης, μέλος της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της ΕΜΑΚ και εκπαιδευτής της ομάδας αντιμετώπισης ΧΒΡΠ & Τεχνολογικών Ατυχημάτων του Π.Σ. Είναι πιστοποιημένος Διασώστης Oρμητικών Νερών και απόφοιτος της Σχολής Κατάβασης Φαραγγιών (canyoning). Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της έρευνας και διάσωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μιχαήλ Βάσιλας

Fire and Safety Advisor

Απόφοιτος του Κολεγίου Αθλητικών Επιστημών (College of Sports Sciences). Είναι επαγγελματίας Πυροσβέστης από το 2006 όπου κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα. Το 2008 αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιπυροσβεστών και από τότε έως και σήμερα υπηρετεί στην 1η Ειδική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), έχοντας πάρει μέρος σε πολλά συμβάντα διάσωσης και εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι εκπαιδευτής σκύλων έρευνας-διάσωσης, και πιστοποιημένος δύτης έρευνας-διάσωσης. Παράλληλα έχει λάβει εκπαιδεύσεις σε πολλά αντικείμενα που αφορούν θέματα πυρόσβεσης και διάσωσης όπως δασικών πυρκαγιών - ΧΒΡΠ – τροχαία ατυχήματα - ορμητικά νερά – ναυαγοσωστική - οδηγός rafting.

Αχιλλέας Σαΐτη

Fire Safety and Hazmat Advisor

Επαγγελματίας πυροσβέστης και υπηρετεί στο Αρχηγείο Πυρoσβεστικού Σώματος. Κατατάχθηκε στο Π.Σ. το 1996 και το 2005 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Είναι καθηγητής στη σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και υπήρξε Προιστάμενος Πυρασφάλειας σε διάφορες Υπηρεσίες και εισηγητής σε θέματα πυροπροστασίας σε συνέδρια, ημερίδες και ειδικές εκπαιδεύσεις. Μέλος της επιτροπής ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων – εγκαταστάσεων που υπάγονται στην οδηγία SEVESO III της Ε.Ε. Είναι εκπαιδευτής εκπαιδευτών στο αντικείμενο των επικίνδυνων υλικών και εθνικός αντιπρόσωπος στην υποεπιτροπή Hazmat της Διεθνούς Ένωσης Υπηρεσιών Πυρόσβεσης - Διάσωσης (C.T.I.F.) Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και πυροπροστασίας εγκαταστάσεων και επιχειρήσεων.

Κωνσταντίνος Καστρινάκης

Fire Safety and Hazmat Advisor

Είναι επαγγελματίας πυροσβέστης και υπηρετεί στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατατάχθηκε στο Π.Σ το 2008 και το 2013 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Είναι Διασώστης και εκπαιδευτής της ομάδας αντιμετώπισης Χ.Β.Ρ.Π. & Τεχνολογικών Ατυχημάτων του Π.Σ. Επίσης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής – χειριστής του αυτοκινούμενου εξομοιωτή του Πυροσβεστικού σώματος καθώς και εκπαιδευτής στη συμπεριφορά πυρκαγιάς σε διαμερισματοποιημένους χώρους (CFBT). Είναι απόφοιτος της Σχολής Κατάβασης Φαραγγιών (canyoning) και σπηλαιολογίας. Επίσης είναι εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) σε θέματα Χ.Β.Ρ.Π ως εκπαιδευτής σε ομάδες πρώτων ανταποκριτών. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της έρευνας και διάσωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σπύρος Κυπριώτης

First Aid Instructor

Ο Σπύρος Κυπριώτης, είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ΕΚΑΒ και εργάζεται στο ΕΚΑΒ Λαμίας από το 2003. Είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Health+Rescue Academy, Instructor ASHI & MFA, Director BLS-AED του ERC, Instructor στην Προνοσοκομειακή Διαχείριση Τραυματία, Instructor PHTLS, TFR, BLEEDING CONTROL, TECC & ETS. Διδάσκων στο Δ.ΙΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας στο τμήμα Διασώστης Πλήρωμα ασθενοφόρου, εκπαιδευτής συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πληρωμάτων ασθενοφόρου της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, εξεταστής πρακτικού μέρους από τον ΕΟΠΠΕΠ στη διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης στην ειδικότητα Διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και διαγωνισμών σε γενικά και ειδικά σεμινάρια που αφορούν την Προνοσοκομειακή φροντίδα και την Διάσωση και έχει διακριθεί με την Πρώτη θέση στον Διεθνή διαγωνισμό πληρωμάτων ασθενοφόρου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

Στέλλα Μαυροειδή

First Aid Instuctor

Πιστοποιημένη διασώστρια του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας και πιστοποιημένη στην ειδικότητα "ειδικός εμπορίας ,διαφήμισης και προώθησης προϊόντων -marketing του ΔΙΕΚ Κιάτου.Εργάστηκε ως συμβασιούχος οδηγός στην ΠΥ Κορίνθου και από το 2006 ως μόνιμη διασώστρια πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Κορίνθου. Είναι εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ ,στο ΔΙΕΚ Άργους και συνεργάστηκε και με το ΔΙΕΚ Κορίνθου ,στο τμήμα "Διασώστης- πλήρωμα ασθενοφόρου" καθώς και στο "Συνοδός Βουνού". Είναι εκπαιδεύτρια Health+Rescue Academy, εκπαιδεύτρια στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση πληρωμάτων ασθενοφόρων της ΚΥ ΕΚΑΒ καθώς και στα προγράμματα του ΕΚΑΒ που αναφέρονται στις ομάδες πληθυσμών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει πιστοποιηθεί στο BLS (F.INSTRUSTOR),ILS, ALS, αντιμετώπισης πολυτραυματία ,B.CON, αντιμετώπισης αθλητικών κακώσεων και πολλά άλλα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και όσων αφορά την εκπαίδευση ενήλικων. Έχει εκπαιδεύσει αρκετούς συνανθρώπους μας στις πρώτες βοήθειες και σε διάφορες εθελοντικές ομάδες. Επίσης συμμετέχει και στην ομάδα στο ΕΤΙΚ ΕΚΑΒ.

Στεργιάδου Σταυρούλα

First Aid Instructor

Η Στεργιάδου Σταυρούλα είναι επαγγελματίας οδηγός / συνοδός στον τομέα της εξυπηρέτησης των ΑΜΕΑ και Κοινωνικής Πρόνοιας. Απόφοιτη της σχολής του ΕΚΑΒ με πολυετή δράση και εμπειρία στην εθελοντική διάσωση αγνοουμένων και παροχή Πρώτων Βοηθειών. Έχει εξειδίκευση στην θαλάσσια διάσωση αυτόνομων/ελεύθερων δυτών και πολίτων. Μετράει πάνω από 450 πιστοποιημένες καταδυτικές ώρες και είναι απόφοιτη πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Οξυγονοθεραπεία και τα Καταδυτικά Ατυχήματα. Είναι Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Health+Rescue Academy, Χειριστής Καταδυτικού Θαλάμου και Συνοδός/ Πάροχος Πρώτων Βοηθειών Επειγόντων Περιστατικών εντός Υπερβαρικού Θαλάμου.

Φάνης Καπετανάκης

Work at Height & Rescue Instructor

Ο Φάνης Καπετανάκης είναι επαγγελματίας εναερίτης πιστοποιημένος στο 3ο επίπεδο του διεθνούς οργανισμού IRATA. Ασχολείται επαγγελματικά με εργασίες σε ύψος έχοντας χιλιάδες ώρες εργασίας με χρήση σχοινιών στη βιομηχανία και στη ναυτιλία. Ασχολείται συστηματικά με την εκπαίδευση για εργασίες σε ύψος και για εργασίες σε περιορισμένους χώρους ενώ είναι και κάτοχος Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Κύριο αντικείμενο εξειδίκευσης είναι η οργάνωση, εκπαίδευση και επίβλεψη ομάδων διάσωσης για αντιμετώπιση συμβάντων σε ύψος ή περιορισμένους χώρους. Είναι από το 2008 ενεργό μέλος σε εθελοντική ομάδα έρευνας διάσωσης, πιστοποιημένος εθελοντής του Πυροσβεστικού Σώματος, ομαδάρχης σπηλαιοδιάσωσης, βοηθός εκπαιδευτής στη κατάβαση φαραγγιών του οργανισμού ICOPro και πιστοποιημένος ως Divemaster PADI στις καταδύσεις. Επίσης είναι πιστοποιημένος παροχέας πρώτων βοηθειών του φορέα Health+Rescue Academy, BLS/FA, ILS, έλεγχο αιμορραγίας B-CON, TFR και PHTLS. Έχει δημοσιεύσει εξειδικευμένα άρθρα στα αντικείμενα της διάσωσης από ύψος σε έγκυρα ηλεκτρονικά περιοδικά.

Γεώργιος Περιστεράκης

Security and Safety Advisor

O Περιστεράκης Γεώργιος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, κάτοχος Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στο αντικείμενο της ιδιωτικής ασφάλειας. Διαθέτει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με πολυετή εμπειρία τόσο στην πρακτική όσο και στην νομική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Ήταν Εκπαιδευτής στην νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία υπηρετεί από την ίδρυση της ως Επιχειρησιακός Αξιωματικός και από το 2017 έως σήμερα είναι Επιχειρησιακός Τομεάρχης-Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) σε θέματα ριζοσπαστικοποίησης, εξτρεμισμού και τρομοκρατίας. Συμμετείχε στη 2η Ακαδημία Σπουδών Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας, καθώς και στην Εκπαιδευτική Ημερίδα για την Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας. Απόφοιτος της Σχολής Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης Αθλητικής βίας. Συμμετείχε στο σεμινάριο Διεθνούς COYRS Εγκληματολογίας της Διεθνούς Εταιρίας Εγκληματολογίας με θέμα «Αντεγκληματική Πολιτική και Δικαιώματα του Ανθρώπου. Συνέβαλε με την προσφορά των υπηρεσιών του στην επιτυχή & ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων & Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Δημήτριος Ομουρλόγλου

Fire and First Aid Instructor

Ο Δημήτριος Ομουρλόγλου είναι επαγγελματίας πυροσβέστης και υπηρετεί στην Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος (ΥΓ.Υ.Π.Σ.). Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων. Ενεργό επιχειρησιακό στέλεχος στο Διεθνές μητρώο Μελών και στο Εθνικό Μητρώο Επιχειρησιακών Στελεχών Πολιτικής Προστασίας. Πιστοποιημένος και Ειδικός στην Προετοιμασία Επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης. Εκπαιδευτής στο Μητρώο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σε επιμορφωτικά προγράμματα, κάτοχος Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και κάτοχος της Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Τυπικής Εκπαίδευσης (Ανηλίκων) από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Εκπαιδευτής στα προγράμματα κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ.-Ο.Α.Ε.Δ., στη Σχολή Π.Σ.Ε.Α. στο μάθημα των Πρώτων Βοηθειών και πυροπροστασίας. Παράλληλα, είναι τακτικός καθηγητής σε μαθήματα στη Πυροσβεστική Ακαδημία. Απόφοιτος από Ι.Ε.Κ. των ειδικοτήτων, Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας και Ειδικός Δασικής Προστασίας με άδειες ασκήσεων επαγγέλματος. Εξεταστής στο πρακτικό μέρος στον ΕΟΠΠΕΠ στη διενέργεια πιστοποίησης. Έχει εκπαιδευτεί σε Διεθνές και Εθνικό επίπεδο στις Διασώσεις. Εκπαιδευτής Health+Rescue Academy,Ν.Α.Ε.Μ.Τ. T.C.C.C.& B.-C.O.N.,/E.R.C. P.B.L.S., B.L.S-AED., εκπαιδευτής εκπαιδευτών E.R.C. B.L.S.-A.E.D., κάτοχος P.H.T.L.S., I.L.S., εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας (Κ.Ε.Υ.Π.Α.) στο 251 Γ.Ν.Α.

Χρίστος Μπαλάφας

Fire and Safety Advisor

Αποφοίτησε από την Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2022 και τον ίδιο χρόνο εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Ταυτόχρονα υπηρετεί στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στους Αμπελόκηπους, έχοντας πάρει μέρος σε αρκετά συμβάντα στην Ελλάδα. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα που έχουν σχέση με το πυροσβεστικό αντικείμενο, όπως είναι η νομοθεσία πυρασφάλειας, οι πυρκαγιές καυσίμων, η αντιμετώπιση πυρκαγιών σε κλειστούς χώρους και η αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων. Επίσης, έχει πάρει μέρος σε εκπαιδεύσεις με θέμα την διαχείριση εκτάκτων αναγκών και τον σχεδιασμό εκκένωσης σε πολυώροφα κτίρια.

Γιώργος Αρβανίτης

Fire and Safety Advisor

Ο Γιώργος Αρβανίτης είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετεί στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014 και αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών το 2020. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει υπηρετήσει σε επιχειρησιακές αλλά και επιτελικές θέσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα που έχουν σχέση με το πυροσβεστικό αντικείμενο, όπως είναι η νομοθεσία πυρασφάλειας, οι πυρκαγιές καυσίμων, η αντιμετώπιση πυρκαγιών σε κλειστούς χώρους και η αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων και έχει λάβει μέρος σε πληθώρα αντίστοιχων συμβάντων.