Εργασιακή εμπειρία

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής – Ε.Κ.Υ.Ζ., με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα από το 2003, όσον αφορά την παροχή σε:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες σε Χώρους Εργασίας

Το ΕΚΥΖ με επιτυχή πορεία από το 2003 και δίπλα στις επιχειρήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, δίνει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις με επιπλέον Υπηρεσίες σε Βιομηχανικούς Χώρους, όπως του Γιατρού Εργασίας και του Τεχνικού Ασφαλείας. Σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες, κάθε επιχείρηση και κάθε βιομηχανία, μπορεί να έχει τον δικό της σύμβουλο ή συνεργάτη ώστε να καλύψει πλήρως κάθε της ανάγκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προγράμματα Εκπαίδευσης για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις

Το ΕΚΥΖ δημιουργεί εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών, Διαχείρισης Κρίσεων, Διάσωσης και Υγιεινής & Ασφάλειας για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Health + Rescue Academy! Τα προγράμματα έχουν την δυνατότητα να εξοπλίσουν δυναμικά την επιχείρηση και το προσωπικό σας με γνώσεις εύκολα και οικονομικά. Παρέχονται από πιστοποιημένους, έμπειρους διασώστες και εκπαιδευτές με σκοπό πάντα την διάσωση των συνανθρώπων μας!

E-LEARNING

Εκπαιδευτικά διαδικτυακά Προγράμματα e-learning

Η εξ αποστάσεως καινοτόμα εκπαίδευση e-learning για Ιδιώτες & Εταιρείες έχει σαν σκοπό την απόκτηση γνώσεων γρήγορα και εύκολα! Η απόκτηση γνώσεων πρώτων βοηθειών μέσω του e-learning διασφαλίζει άμεσα την επιχείρηση σας με ευέλικτο και οικονομικό τρόπο μια πλήρες εκπαίδευση υψηλού επιπέδου παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία για την διάσωση και την υποστήριξη μιας ζωής!